N.S.S.V. Aeolus

Membership

Wat krijg je?

Materiaal

Aeolus heeft veel windsurfmateriaal waarvan je als lid na het volgen van de introcursus gebruik van mag maken. Ons materiaal is geschikt voor elk niveau. Van beginnersmateriaal tot gevorderd materiaal om mee op zee te gaan surfen, het is allemaal te vinden in ons clubhuis. Ook wetsuits en schoenen hebben we.

Materiaalopslag

Heb je al eigen surfmateriaal? Dan mag je het in het clubhuis aan de Kraaijenbergse Plassen stallen. Ieder lid mag één surfsetje stallen. Je hoeft hem dan niet met de auto mee te slepen, maar kunt gewoon naar de Kraaij fietsen en aldaar optuigen.

Toegang clubhuis

Als lid van Aeolus kun je bij het sportcentrum de sleutel van het clubhuis ophalen. Op deze manier kun je altijd, wanneer het jou het beste uitkomt, gebruik maken van al het surfmateriaal. Je mag het surfmateriaal ook meenemen naar een andere surfspot, maar dat moet je altijd van tevoren toestemming vragen door een mail naar info@nssvaeolus.nl te sturen.

Surfbus

Aeolus heeft een prachtige surfbus die je voor weinig geld mee mag nemen als je (ergens anders) wil surfen. Ook voor andere doeleinden (bijvoorbeeld een verhuizing) kan de surfbus gehuurd worden. Kijk hier voor meer info en voorwaarden.

Heel veel gezelligheid

De Kraaijkrant

Onze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en staat vol met nieuws, surfupdates en vaste rubrieken zoals de ‘Surfer van de maand’.

Heel veel gezelligheid

Aeolus heeft een Evenementencommissie en een Eerstejaarscommissie die ervoor zorgen dat je ook in de windstille periodes geen saai studentenleven hoeft te leiden. Borrels, kerstdiner, leuke uitjes en spelletjes, een liftwedstrijd, etentjes en feestjes. Verder organiseert de Vakantiecommissie de befaamde surfweekendjes in Friesland, Zeeland, of andere goede surfspots in Nederland en voor de echte fanaten ook nog een surf zomervakantie in het buitenland. Ook organiseert Aeolus elk jaar Surfin’ (een windsurf festival weekend op de Kraaij) dat je (als lid) ook zeker niet mag missen!