N.S.S.V. Aeolus

Committees

Samen maken we de vereniging

Buscie

Deze commissie houdt zich bezig met het onderhouden van de bus en trailer. Ook zorgen ze voor de verhuur van de bus en/of trailer voor zowel surf als niet surf gerelateerde zaken.

Voorzitter: Koen

Leden: Lelie, Koen, Lianne, Berber en Rik

BastionCie

De Bastion commissie houdt zich bezig met het Bastion, een watersportcentrum dat onder de Waalbrug aan de Spiegelwaal gerealiseerd zal worden. Hier zetten de Gemeente Nijmegen, het Radboud Sportcentrum en de 5 verenigingen die zich daar zullen vestigen; De Loefbijter, Phocas, De Batavier, de Nijmeegse Reddingsbrigade en NSSV Aeolus zich al jaren voor in. Naar verwachting is de bouw tijdens de zomer van 2021 klaar en kunnen we er die zomer ook een deel van onze windsurfsetjes naartoe verhuizen. Het doel van onze tweede locatie is om daar cursussen en clinics te gaan organiseren en om het laagdrempeliger te maken om even te gaan surfen doordat je niet helemaal naar De Kraaij hoeft te fietsen. Ook zal de naamsbekendheid van Aeolus hiermee worden vergroot, omdat het zien van windsurfzeilen vlakbij Nijmegen naar verwachting velen enthousiast zal maken om een cursus of clinic te volgen.

JaarboekCie

De Jaarboek commissie houdt zich bezig met het creëren van het Aeolus jaarboek. In het jaarboek staan de activiteiten van het afgelopen jaar, waaronder surfsessies bij De Kraaij en elders, BBQ’s en evenementen. Ook staat het vol met foto’s van het afgelopen jaar. Kortom, vind je het leuk om tekst te schrijven, foto’s uit te zoeken en zo meer over je mede Aeoli te weten te komen? Word dan lid van de jaarboekcie!

Voorzitter: Femke

Leden: Louise, Berber, Nina en Irene