N.S.S.V. Aeolus

Commissies

Samen maken we de vereniging

Aeolus zou niet bestaan zonder haar 10 commissies! Middels commissiewerk kan je andere leden en jezelf ontwikkelen. Daarnaast leer je via je activiteiten vele nieuwe leden en onze hang loose cultuur nog beter kennen. De taken en tijdsbesteding per commissie verschillen enorm. Heb jij zin om bij een commissie aan te sluiten maar weet je nog niet welke, laat ons je dan helpen door naar info@nssvaeolus.nl te mailen! 

Lees hieronder het overzicht van de verschillende commissies.

Surfincie

Help jij mee met het opbouwen van misschien wel een van de leukste festivals van Nijmegen? Sluit je dan aan bij de Surfincie! 




Buscie

Deze commissie houdt zich bezig met het onderhouden van de bus en trailer. Ook zorgen ze voor de verhuur van de bus en/of trailer voor zowel surf als niet surf gerelateerde zaken. Afgelopen jaar zijn ze druk bezig geweest met het bestickeren van onze tweede, grote, nieuwe trailer en om deze trailer in te richten. Hierdoor kan er voor een lange surftrip veel materiaal ingeladen worden, maar kan de trailer ook optimaal gebruikt worden voor bijvoorbeeld verhuizingen. 

Voorzitter: Koen

Leden: Lelie, Lianne, Berber, Thom en Rik

MatCie

De materiaal commissie houdt zich bezig met al het materiaal waarover Aeolus beschikt. Denk hierbij aan het inkopen van nieuw materiaal, het onderhouden van het materiaal, bijvoorbeeld door het organiseren van klusdagen, en het optimaal inrichten van de clubhuizen. Komend jaar zal de Kraaij een metamorfose krijgen wat betreft de inrichting. Wil jij meer leren over het materiaal en hou je dit het beste kan onderhouden, neem dan deel aan de matcie! 

Voorzitter: Lianne

Leden: Felix, Annemarie, Ester, Koen, Lelie, Luca, Michiel, Paul, Sanne, Tom W, Michelle, Tom N

Email: matcie@nssvaeolus.nl

JaarboekCie

De Jaarboek commissie houdt zich bezig met het creëren van het Aeolus jaarboek. In het jaarboek staan de activiteiten van het afgelopen jaar, waaronder surfsessies bij De Kraaij en elders, BBQ’s en evenementen. Ook staat het vol met foto’s van het afgelopen jaar. Kortom, vind je het leuk om tekst te schrijven, foto’s uit te zoeken en zo meer over je mede Aeoli te weten te komen? Word dan lid van de jaarboekcie!

Voorzitter: Femke

Leden: Louise, Berber, Nina en Irene

 

EvCie

De evenementen commissie organiseert bijna maandelijks nieuwe Aeolus activiteiten waarop je nieuwe leden kan leren kennen. Van de welbefaamde lift wedstrijd tot boulderen, van nieuwjaarsduik tot poolen en van karaoke tot pottenbakken, de evcie organiseert het allemaal! Dus ben jij ondernemend en creatief, neem deel aan de evcie en laat je verassen door alle nieuwe leden die je ontmoet!

Voorzitter: Jasper

Leden: Ella, Nina, Maureen, Max, Jolijn, Hiske en Berber

Email: evcie@nssvaeolus.nl

Lescie

De les commissie organiseert op goed voorspelde winddagen lessen om je windsurfskills te onderhouden én te verbeteren. Variërend op het publiek worden er beginners en gevorderden lessen georganiseerd. Daarnaast wordt jaarlijks een lezing gegeven over nieuwe windsurftechnieken, materiaal etc. Dus ben jij een ervaren windsurfen en zit het lesgeven en enthousiasmeren in jouw bloed, neem deel aan de lescie!

Voorzitter: windsurf commissaris van bestuur

Leden: Geert, Luca, Thom, Tom W, Chloe, Idan, Camille, Femke

Email: lescie@nssvaeolus.nl

Nieuwe website

Is er iets niet in orde met de site? Laat het even weten en dan kijken we er zo snel mogelijk naar!