Lid worden

Wat krijg je wanneer je lid wordt?

Mogelijkheid tot ophalen van de sleutel: waarmee je bij het sportcentrum de sleutel van het clubhuis op kan halen. Op deze manier kun je altijd, wanneer het jou het beste uitkomt, gebruik maken van al het surfmateriaal. Je mag het surfmateriaal ook meenemen naar een andere surfspot, maar dat moet je altijd van tevoren laten weten door een mail naar info@nssvaeolus.nl te sturen.

Materiaalopslag: in het clubhuis aan de Kraaijenbergse plassen. Ieder lid mag één surfsetje in het clubhuis stallen. Je hoeft hem dan niet met de auto mee te slepen, maar kunt gewoon naar de Kraaij fietsen en aldaar optuigen.

Een surfbus: die je voor weinig geld mee mag nemen als je (ergens anders) wil surfen. Ook voor andere doeleinden (bijvoorbeeld een verhuizing) kan de surfbus gehuurd worden. Kijk hier voor meer info en voorwaarden.

De Kraaijkrant: onze nieuwsbrief die maandelijks verschijnt, vol met nieuws, surfupdates en vaste rubrieken zoals de surfer van de maand.

Heel veel gezelligheid: Aeolus heeft een evenementencommissie die ervoor zorgt dat je ook in de windstille periodes geen saai studentenleven hoeft te leiden. Borrels, kerstdiner, leuke uitjes en spelletjes, een liftwedstrijd, etentjes en feestjes, en natuurlijk de befaamde surfweekendjes in Friesland, Zeeland, of andere goede surfspots in Nederland en voor de echte fanaten ook nog een surf zomervakantie in het buitenland. Ook organiseert Aeolus elk jaar Surfin’ (een windsurf festival weekend op de Kraaij) dat je (als lid) ook zeker niet mag missen!

Wie mag lid worden?

Lid of introlid worden van NSSV Aeolus mag je als je student bent.

Jaarlidmaatschap met sportkaart € 75,-
Jaarlidmaatschap zonder sportkaart € 115,-
Introlidmaatschap met sportkaart € 49,-
Introlidmaatschap zonder sportkaart € 89,-
Jaar donateurschap (minimumbedrag) € 20,-
Gastsurfen / Introducé

…  voor studenten

… voor niet-studenten

 

€ 10,-

€ 15,-

Twijfel je?

Ga voor een half jaar intro-lidmaatschap, waarbij je een driedaagse windsurfcursus krijgt gevolgd door een afsluitend weekendje met alle andere cursisten op Strand Horst. Kijk hier!

Maar ik kan al lang surfen!

Heb je al je eigen materiaal en zit je echt niet te wachten op iemand die jou vertelt hoe je moet optuigen of overstag gaan? Dan is het ook mogelijk om lid te worden buiten de introductie cursus om. Stuur hiervoor een mailtje naar secretaris@nssvaeolus.nl
Vind je de Kraaij daarnaast eigenlijk maar een beginnersplas en ga je liever naar de kust? Bij Aeolus zijn genoeg surfers die hard bezig zijn met het perfectioneren van hun windsurf skills en tricks, en die daarvoor regelmatig een dagje vrij nemen om naar zee te rijden, of tijdens een weekje vakantie te vertoeven in Frankrijk of Spanje.

Hoe word ik lid?

Stuur een mailtje naar secretaris@nssvaeolus.nl en je ontvangt snel meer informatie!