Commissies

Naast het bestuur zijn er een aantal commissies binnen Aeolus die ervoor zorgen dat er gesurft kan blijven worden, en dat het leven binnen de vereniging leuk blijft.

De materiaalcommissie;

zorgt ervoor dat de verzameling surfmateriaal op orde blijft. Zij bepalen (in overleg met het bestuur) wat er aangeschaft (of eventueel verkocht) wordt door de club. Ook voeren ze de mogelijke reparaties uit aan beschadigd materiaal, of zorgen ze dat materiaal door professionals wordt gerepareerd. Verder denken ze mee over de meest efficiënte inrichting van het clubhuis.

Voorzitter: Eline de Haan

Commissieleden: Annemarijn Ingelaat, Arthur Duindam, Guido Silvis, Jali Rath, Jari van Tuil, Jola Arntz, Jorryt Tichelaar, Lieke Dortant, Roel Gobes, Sander Lemmens en Tabea Riepe

Mail: materiaal@nssvaeolus.nl

De evenementencommissie;

is een groepje creatieve leden dat eens in de maand bij elkaar komt om leuke dingen te bedenken. Ze organiseren naast de surfweekendjes naar goede spots in Friesland of Zeeland ook allerlei leuke dingen om  te doen voor als het niet waait, van de standaardactiviteiten als borrelen, karten en een kerstdiner, tot de jaarlijks terugkerende liftwedstrijd en andere creatieve activiteiten.

Voorzitter: Elsemieke Laset

Commissieleden: Gerianne Snel, Kevin May, Iris van Zuilen, Liselotte Breedveld, Naomi Breitsma, Sophie Nijskens, Suzan Westerhof, Timo Kruisselbrink

Mail: evenementen@nssvaeolus.nl

De Surfin’ commissie;

organiseert het beroemde jaarlijkse Surfin’festival. Traditiegetrouw bestaat de commissie uit nieuwe leden (voor de creativiteit) en wordt ze ondersteund worden door leden die het al een keer gedaan hebben (voor de continuïteit). Voor informatie over het festival klik je hier.

Mail: surfin@nssvaeolus.nl

Bastioncommissie;

is opgericht rondom het project van de Bastion. Het Bastion is een plek waar verscheidene watersportverenigingen zich samen willen vestigen aan de Spiegelwaal om de watersport te beoefenen. Hier werkt Aeolus samen met de Gemeente Nijmegen, De Loefbijter (studentenzeilvereniging), Phocas (studentenroeiverenigng), De Batavier (kanovereniging) en de Nijmeegse Reddingsbrigade om het project te realiseren. De realisatie staat gepland voor medio 2020.

Voorzitter: Felix Tönisen

Commissieleden: Franka Witlox, , Jari van Tuil, Kevin May

mail: bastion@nssvaeolus.nl

 Buscommissie;

ook heeft onze geliefde surfbus onderhoud en aandacht nodig.

Voorzitter: Lieke Dortant

Commissieleden: Jaap de Ruyter, Timo Kruisselbrink

mail: bus@nssvaeolus.nl

Jaarboekcommissie;

Voorzitter: Sjoukje de Vries

Commissieleden: Claire Evers, Liselotte Breedveld, Niels de Boer, Tabea Riepe

mail: jaarboek@nssvaeolus.nl

Vakancie;

Voorzitter: Dennis Stoel

Commissieleden: Chloé van de Munt, Guido Silvis, Sjoukje de Vries

mail: vakantie@nssvaeolus.nl

Webcie;

Commissieleden: Arthur Duindam, Jari van Tuil, Tabea Riepe, Timo Kruisselbrink

Clubhuis;

Frank van Hassel en Jari van Tuil