Aeolus Surfin’ 2019

Stel je voor……

……surfend over het water, bruin braden in de zon, een lekker muziekje, een goed gevulde BBQ met ijskoude drankjes, op zwoele zomeravonden zitten rondom een kampvuur, tot in de late uurtjes feesten en daarna zo je tent in rollen. En dat de volgende dag opnieuw!

Dit klinkt natuurlijk als een ware droom en zeg nou zelf, wie wil dit nou niet! Deze droom kan binnenkort werkelijkheid worden, want op 24, 25, en 26 mei 2019 vindt dit fantastische festival, beter bekend als Surfin’, plaats op onze surfspot Playa de la Kraya (in Linden).

Kun je nog niet windsurfen maar heb je het altijd al eens willen leren? Geen probleem, want ook dit jaar zullen er instructeurs aanwezig van Telstar Surflcub zijn die je de beginselen van het windsurfen zullen leren! Wil jij juist keihard over het water scheren en je tricks verbeteren? Ook dan ben je bij Surfin’ aan het juiste adres, want er zullen ook masterclasses gegeven worden die je kunnen helpen al je surf-dromen waar te maken.

Maar Surfin’ is MEER dan alleen windsurfen! Naast het windsurfen zijn er tal van andere activiteiten te doen zoals zwemmen, SUPPEN en beachvolleyballen. Ook zullen er diverse workshops worden gegeven (deze houden we nog even geheim). Om bij te komen van alle inspanningen zullen we genieten van een welverdiend biertje, een heerlijk eten en goede gesprekken bij het kampvuur die tot diep in de nacht door zullen gaan, al dan niet onder begeleiding van zelfgemaakte gitaarmuziek. Maar Surfin’ zou Surfin’ niet zijn zonder de legendarische feesten in de avonden, waarbij we het clubhuis afbreken en jij je nieuwe surfvrienden van een heel andere kant leert kennen.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Schrijf de datum dan snel in je agenda want dit fantastische weekend wil je niet missen! Houd de site en de Facebookpagina in de gaten voor updates. Zodra de inschrijvingen open zijn zal dit via al onze media bekend gemaakt worden, zodat jullie je zo snel mogelijk kunnen verzekeren van een plekje in ons Surfers’ Paradise!

See ya at Surfin’ 2019!

Hang loose,

Surfin’ 2019 Crew

Blijf ook op de hoogte via onze Facebook-pagina en kijk meteen op het event.