Aeolus Surfin’ 2018

 

Stel je voor……

……surfend over het water, bruin braden in de zon, een lekker muziekje, een goed gevulde BBQ met ijskoude drankjes, op zwoele zomeravonden zitten rondom een kampvuur, tot in de late uurtjes feesten en daarna zo je tent in rollen. En dat de volgende dag opnieuw!

Dit klinkt natuurlijk als een ware droom en zeg nou zelf, wie wil dit nou niet! Deze droom kan binnenkort werkelijkheid worden, want op 25, 26, en 27 mei 2018 vindt dit fantastische festival, beter bekend als Surfin’, plaats op onze surfspot Playa de la Kraya.

Kun je nog niet windsurfen maar heb je het altijd al eens willen leren? Geen probleem, want ook dit jaar zullen er instructeurs aanwezig zijn van Telstar Surfclub die je de beginselen van het windsurfen zullen leren! Wil jij juist keihard over het water scheren en je tricks verbeteren? Ook dan ben je bij Surfin’ aan het juiste adres, want er zullen ook masterclasses gegeven worden die je kunnen helpen al je surf-dromen waar te maken.

Maar Surfin’ is MEER dan alleen windsurfen! Naast het windsurfen zijn er tal van andere activiteiten te doen zoals zwemmen, SUPPEN, en beachvolleyballen. Ook zijn er workshops waar je aan mee kunt doen, zie de Programma pagina voor updates. Om bij te komen van alle inspanningen zullen we genieten van een welverdiend biertje, een overheerlijke barbecue en goede gesprekken bij het kampvuur die tot diep in de nacht door zullen gaan, al dan niet onder begeleiding van zelfgemaakte gitaarmuziek. Maar Surfin’ zou Surfin’ niet zijn zonder de twee legendarische themafeesten op vrijdag- en zaterdagavond, waarbij we het clubhuis afbreken en jij je nieuwe surfvrienden van een heel andere kant leert kennen.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Schrijf de datum dan snel in je agenda want dit fantastische weekend wil je niet missen! Houd de site en de Facebookpagina in de gaten voor updates. Zodra de inschrijvingen open zijn zal dit via al onze media bekend gemaakt worden, zodat jullie je zo snel mogelijk kunnen verzekeren van een plekje in ons Surfers’ Paradise!

 

See ya at Surfin’ 2018!

Hang loose,

Surfin’ 2018 Crew

 

Blijf ook op de hoogte via onze Facebook-pagina en kijk meteen op het event.