Route

Fiets – Vanaf RU Nijmegen

Volg vanaf de universiteit de St. Annastraat richting Malden. Je komt voorbij de McDonald’s drive-in en de sportvelden van Union. Rijd alsmaar rechtdoor en als je Malden eenmaal uit bent steek je bij de kruising met verkeerslichten over, en ga je rechtsaf de parallelweg op richting Heumen. Je steekt nu het Maas-Waalkanaal over.

Nadat je de brug overgegaan bent kom je weer bij een T-splitsing. Sla linksaf en fiets rechtdoor het dorp Heumen in. Bij de volgende T-splitsing (in Heumen) sla je rechtsaf en fietst onder de snelweg door. Na de tunnel fiets/klim je de trappen aan de linkerkant van de weg op om op het fietspad naast de snelweg te komen. Fiets de brug over de Maas over en je kunt aan de rechterkant al een glimp van de Kraaijenbergse Plassen opvangen!

Nadat je de Maas overgestoken bent sla je rechtsaf Linden in. In Linden ga je de tweede weg (na het pannenkoekhuis) rechts en zie je camping ’t Loo al liggen. Bij de camping kan je je fiets parkeren. Hier zal je ook je tentje op gaan zetten. Loop nog even linksaf langs ‘de Kraaij’ om bij het festival terrein te komen!

Auto – Vanaf RU Nijmegen

Volg vanaf de universiteit de St. Annastraat richting Malden. Je komt voorbij de McDonald’s drive-in en de sportvelden van Union. Rijd alsmaar rechtdoor en als je Malden eenmaal uit bent ga je bij de kruising rechtsaf richting snelweg. Daar houd je de snelweg A73 richting Venlo aan. Als je eenmaal over de Maas bent, neem je afslag Cuijk / Beers.

Aan het eind van de afrit kom je op de N321, waar je rechtsaf richting Beers gaat. Bij het autobedrijf ga je rechtsaf richting Linden (de weg heet Kerkeveld). Aan het eind van de weg ga je linksaf en iets later kom je over een klein bruggetje en heb je links van je de Kraaijenbergse Plassen. In Linden volg je de bocht naar links en iets verder de bocht naar rechts. Op de driesprong met het witte huis ga je linksaf. Dan ga je na het Pannenkoekhuis ‘de Herberghe’ rechtsaf, richting camping ‘t Loo.

Ter hoogte van de camping ga je linksaf de parkeerplaats op, hier kan je je auto het hele weekend parkeren.

Parkeren

Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein bij de camping. Volg bovenstaande instructies om bij de camping te komen. Je kunt inrijden door de slagboom, voor uitrijden heb je een uitrijmuntje nodig die je bij de camping kan kopen voor €3,- (€6,- voor auto’s met aanhager).

Met het OV

Het festivalterrein is niet te bereiken met het openbaar vervoer helaas. Je kunt met de trein tot aan station Cuijk, vanaf waar het nog zo’n 10 minuten met de auto is. Wij raden aan via de Facebook-pagina andere bezoekers te vinden met wie je zou kunnen carpoolen vanaf station Cuijk.