Praktische Info

Registratie

Het festivalterrein en de camping zijn open op vrijdag 25 mei vanaf 16:00 uur. Bij aankomst op het festivalterrein moet je je eerst even registreren bij de registratietafel. Deze staat na de poort direct rechts.  Hier krijg je een bandje waarmee je het hele weekend het festivalterrein en de camping op en af kan. Geen bandje = geen toegang = ook geen drankverkoop, zorg dus altijd dat je een bandje krijgt. Mocht de registratie-tafel niet bemand zijn, bel dan even het telefoonnummer wat daar vermeld staat om je bandje te krijgen. Verder krijg je hier van ons ook nog wat extra informatie en huisregels voor het weekend. Daarna kan je een mooi plekje uitzoeken op de camping en kan het weekend beginnen!

Let op: Wij controleren op leeftijd, dus neem een identiteitsbewijs mee. Als wij geen leeftijd kunnen controleren kan je ook geen alcohol kopen.

Camping

Twee campingovernachtingen zitten inbegrepen in het kaartje voor Surfin’. Iedereen dient zijn eigen tent te verzorgen. Het campingterrein ligt direct naast het festivalterrein (zie plattegrond). Voor parkeergelegenheid kan je terecht op de parkeerplaats van camping ’t Loo, deze ligt naast het campingterrein, maar de auto kan dus niet mee de camping op. Het zal dit jaar iets drukker zijn op de camping dan voorgaande jaren, dus we vragen jullie om niet al te veel ruimte in te nemen. Gezellig dicht op je buren staan heeft ook zo z’n voordelen, dan leer je nog eens iemand kennen!

Douchen

Iedereen kan één douchemuntje krijgen waarmee je gebruik kan maken van de douches op de camping. Deze dienen opgehaald te worden bij één van de commissieleden in wit-blauw shirt.

Eten en drinken

Avondeten voor vrijdag- en zaterdagavond, en ontbijt en lunch voor zaterdag en zondag wordt verzorgd en zit inbegrepen in het ticket. Deze zullen op vaste tijden zijn, maar dit zal tijdens het festival ook bekend worden, en het is te vinden op de programma-posters die over het terrein verspreid hangen en op de Programma pagina. Tijdens ontbijt en lunch is melk, sap, koffie en thee inbegrepen. Andere dranken of drank buiten ontbijt- en lunchtijden moet aan de bar gekocht worden. Het is toegestaan om zelf flesjes water mee te nemen het festivalterrein op, want we willen niet dat jullie uitdrogen met het heerlijke weer wat we hebben besteld! Gedurende de dag wordt er ook voor snacks gezorgd, dus eigen eten zal niet nodig zijn, maar heb je echt honger, dan mag je het natuurlijk meenemen.

Let op: iedereen dient zelf bord en bestek mee te nemen! Hiermee proberen we ons afval te verminderen en een beetje bij te dragen aan het milieu 🙂 We hopen dat we erop kunnen rekenen dat jullie ons hierbij willen helpen 🙂 Bekers zijn wel aanwezig.

Betaalmogelijkheden

Dit jaar kan je ook pinnen tijdens het festival. Dit kan echter alleen tot de start van het feest (vrijdag om 22:00 en zaterdag om 20:00), daarna moet alles contant betaald worden. Neem dus ook voldoende cash mee, want we kunnen ook niet garanderen dat de pinautomaat het altijd doet 😉

Route

Kijk hier

Programma

Kijk hier

Windsurflessen

Bij aanmelding kan je aangeven of je beginners- of gevorderden surflessen zou willen volgen (geen les is natuurlijk ook een optie!). Deze lessen duren 2 uur, en zullen op zaterdag gegeven worden (mogelijk is er ook nog een gevorderden les op zondag). De beginnerslessen worden verzorgd door Telstar Surfclub. Op vrijdag en zaterdag zullen er lijsten op het clubhuis hangen met de indelingen van de lessen. Kijk dus even goed in welke les je zit en zorg dat je op tijd (lees: een kwartier voor de les begint) aanwezig bent bij het verzamelpunt voor jouw les! Mocht het nodig zijn, dan kan er gebruik gemaakt worden van wetsuits. Zorg ook dat je deze al aanhebt voordat de les begint, dan kan je zo veel mogelijk op het water staan!

Workshops

Op zaterdag zullen er twee salsaworkshops plaatsvinden, gegeven voor Dansschool Salsa Cubana Nijmegen, de eerste om 11:30-12:30 en de tweede om 13:30-14:30. Zo is er altijd een workshop die niet overlapt met de windsurfles waar je mogelijk aan meedoet! Wil je meedoen aan deze workshops, schrijf je dan op vrijdag alvast in voor een van de twee lessen op het inschrijfformulier dat op het clubhuis zal hangen.

Op zondagochtend zal er een Tai Chi workshop gegeven worden om even rustig wakker te worden. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven, iedereen kan hier aan meedoen.

Themafeesten

Ook dit jaar worden er weer twee themafeesten georganiseerd! Op vrijdagavond zullen we ons tijdens het S-Feest geheel onderdompelen in de letter S. Dit houdt in dat iedereen komt als iets dat begint met de letter S, van de Spice Girls tot Spiderman, en van Speedboot tot Stiletto.
Tijdens het feest op zaterdag gaan we all Around the World. Duikel je sombrero, klompen, of kimono op en kom als het toonbeeld van jouw favoriete land. Maar je mag natuurlijk ook als reiziger, vliegtuig, of de wereldbol zelf komen. Dus laat ons jullie creativiteit zien! We zijn heel benieuwd waar jullie mee komen.