Praktische Info

Registratie

Het festivalterrein en de camping zijn open op vrijdag 25 mei vanaf 16:00 uur. Bij aankomst op het festivalterrein registreer je je eerst even bij de crew. Deze staat na de poort direct rechts.  Hier krijg je een bandje waarmee je het hele weekend het festivalterrein en de camping op en af kan. Geen bandje = geen toegang = ook geen drankverkoop, zorg dus altijd dat je een bandje krijgt. Mocht de registratie-tafel niet bemand zijn, bel dan even het telefoonnummer wat daar vermeld staat om je bandje te krijgen. Verder krijg je hier van ons ook nog wat extra informatie en huisregels voor het weekend. Daarna kan je een mooi plekje uitzoeken op de camping en kan het weekend beginnen! Let op: Wij controleren op leeftijd, dus neem een identiteitsbewijs mee. Als wij geen leeftijd kunnen controleren kan je geen alcohol kopen.

Camping

Twee campingovernachtingen zitten inbegrepen in het kaartje voor Surfin’. Iedereen dient zijn eigen tent te verzorgen. Het campingterrein ligt direct naast het festivalterrein (zie plattegrond). Voor parkeergelegenheid kan je terecht op de parkeerplaats van camping ’t Loo, deze ligt naast het campingterrein, de auto kan dus niet mee de camping op. Het zal dit jaar iets drukker zijn op de camping dan voorgaande jaren, dus we vragen jullie om niet al te veel ruimte in te nemen. Gezellig dicht op je buren staan heeft ook zo z’n voordelen, dan leer je nog eens iemand kennen!

Douchen

Iedereen kan één douchemuntje krijgen waarmee je gebruik kan maken van de douches op de camping. Deze dienen opgehaald te worden bij één van de crewleden.

Eten en drinken

Avondeten voor vrijdag- en zaterdagavond, en ontbijt en lunch voor zaterdag en zondag wordt verzorgd en zit inbegrepen in het ticket. Deze zullen op vaste tijdstippen zijn en is t.z.t te vinden op de programma-posters die ook over het terrein verspreid hangen en op de Programma pagina. Tijdens ontbijt en lunch is melk, sap, koffie en thee inbegrepen. Andere dranken of drank buiten ontbijt- en lunchtijden moet aan de bar gekocht worden. Het is toegestaan om zelf flesjes water mee te nemen het festivalterrein op, want we willen niet dat jullie uitdrogen met het heerlijke weer wat we hebben besteld! Gedurende de dag wordt er voor enkele snacks gezorgd, maar als je een grote eter bent of specifieke wensen hebt mag je mag natuurlijk zelf wat meenemen. Let op: iedereen dient zelf bord en bestek mee te nemen! Hiermee proberen we ons afval te verminderen en een beetje bij te dragen aan het milieu 🙂 We hopen dat we erop kunnen rekenen dat jullie ons hierbij willen helpen. Bekers zijn wel aanwezig.

Betaalmogelijkheden

Info volgt.

Route

Kijk hier

Programma

Kijk hier

Windsurflessen

Bij aanmelding kan je aangeven of je beginners- of gevorderden surflessen zou willen volgen (geen les is natuurlijk ook een optie!). Deze lessen duren 2 uur, en zullen op zaterdag en/of zondag gegeven worden. De beginnerslessen worden verzorgd door Telstar Surfclub. Op vrijdag en zaterdag zullen er lijsten op het clubhuis hangen met de indelingen van de lessen. Kijk dus even goed in welke les je zit en zorg dat je op tijd (lees: een kwartier voor de les begint) aanwezig bent bij het verzamelpunt voor jouw les! Mocht het nodig zijn, dan kan er gebruik gemaakt worden van wetsuits. Zorg ook dat je deze al aanhebt voordat de les begint, dan kan je zo veel mogelijk op het water staan!

Workshops

Informatie volgt!

Themafeesten

Ook informatie over onze feesten zal spoedig volgen!