Clinics

Wat?

Een bedrijfsuitje, gezellig dagje met je vereniging, vrijgezellenfeest, familiedag of zomaar iets leuks doen met je vriendengroep: ga een (mid)dagje windsurfen! Misschien heb je vroeger op vakantie in Frankrijk wel eens op de plank gestaan, of heb je nog een zakdoekzeiltje uit de jaren ’80 ergens ver weg op zolder liggen; je zult zien dat je het windsurfvirus zo weer te pakken hebt. Maar ook als je nog nooit bij een surfboard in de buurt bent gekomen of helemaal niets aan watersport doet is een surfclinic bij Aeolus gegarandeerd plezier!

Hoe?

Ervaren instructeurs hebben het surfmateriaal al voor jullie opgetuigd. Eerst krijgen jullie op de kant uitleg van hen over het windsurfen, waarbij je uiteraard al je vragen kunt stellen. Daarna mogen jullie zelf in de wetsuit en het water op. We hebben speciale grote boards en kleine zeilen voor beginners, dus wees niet bang dat er teveel van je verwacht wordt. Natuurlijk is het voor ervaren cursisten mogelijk om op gevorderd materiaal te surfen. Als jullie op en in het water bezig zijn, zorgen de instructeurs voor persoonlijke uitleg vanaf de kant, vanuit kano’s, vanuit de boot of terwijl ze bij je surfen.

Wanneer?

In principe staan wij er altijd voor open om een clinic te organiseren. Na het eerste contact over een clinic gaan wij eerst kijken of we voor de betreffende datum instructeurs beschikbaar hebben, daarna kan het een en het ander vastgelegd worden.

Wat kost dat?

Voor studenten kost het € 10 en voor niet-studenten € 15 per persoon. Dit bedrag is onder andere voor het gebruik van het materiaal en wetsuit. Daarnaast betaal je € 50 per instructeur voor een dagdeel (ochtend of middag). We gaan uit van één instructeur per 5 cursisten.

Hoe regel ik dit?

Stuur een e-mail naar info@nssvaeolus.nl met ‘Clinic’ en de gewenste datum van die Clinic als onderwerp. Geef daarin aan wanneer (welk dagdeel) je een clinic zou willen, om hoeveel personen het gaat en eventuele aanvullende vragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk aangeven of wij die dag een clinic kunnen organiseren zodat we verdere afspraken kunnen maken.